Go to Top

Lámpabolt a vásárlók szolgálatában

Úgy gondoljuk, hogy egy villamossági szaküzlet, ha lámpákat is kínál vásárlóinak, akkor nyújtson teljes körű szolgáltatást. Ahogy egy kifejezetten lámpák értékesítésére szakosodott lámpabolt a termékek széles körével szolgálja ki a vásárlóit, nincs ez másként az Elektrosziget Plusz Kft. villamossági kis- és nagykereskedés szaküzletében sem, ahol udvarias kiszolgálással, barátságos környezetben igyekszünk kielégíteni vásárlóink igényeit. Nem csupán kültéri és beltéri lámpatestek találhatók meg kínálatunkban, hanem a hagyományos izzók és mellettük az energiatakarékos, LED-es fényforrások is.

Mik lehetnek egy lámpabolttal szemben támasztott elvárások?

A lámpabolt ideális esetben a viszonteladók mellett a lakossági vásárlók, valamint a kivitelezők igényeire is naprakész kínálattal válaszol. A megfelelő működéshez, a vevők elégedettségének biztosításához elengedhetetlen, hogy

  • az eladók vevőcentrikusak: segítőkészek, érdeklődők legyenek,
  • az eladók folyamatosan figyelemmel kísérjék, hogy mire van igényük a vásárlóknak,
  • a lámpabolt bőséges áruválasztékkal álljon vásárlói rendelkezésére,
  • korrekt, jó minőségű termékeket forgalmazzon.

Milyen lámpatípusokat forgalmazzon egy lámpabolt?

Legyen szó a belső terek megvilágításáról vagy a külső fényforrásokról, rengetegféle lámpatípus létezik: bel- és kültéri állólámpák, asztali lámpák, beépíthető lámpák, csillárok, csíptetős lámpák, dekorációs lámpák, fali lámpák, fénycsöves lámpatestek, gyereklámpák, íróasztali lámpák, lávalámpák, spotlámpák, bel- és kültéri mozgásérzékelős lámpák, kültéri fali lámpák, solar lámpák, talajba építhető lámpák – a teljesség igénye nélkül.

A minőség jegyében

A nálunk kapható lámpáknak egyetlen közös tulajdonságuk van, a minőség.

Kiemelt jelentőséget tulajdonítunk a minőségi termékek forgalmazásának. Ennek számtalan előnye van, hiszen

  • a forgalmazott termékek megbízhatóak, állandó minőségűek,
  • a termékek a jogszabályi követelményeknek mindenben megfelelnek,
  • a termékek beszerzése kiszámítható,
  • az esetleges garanciális igények érvényesíthetőek.

A szaküzletünkben kiállítva is megtalálhatók az egyes lámpatípusok, kipróbálhatók a lámpák, és természetesen azt is szemléltetjük, hogy hogyan mutat az adott lámpatest felszerelve.

A katalógusból való rendelés tovább bővíti az elérhető kínálatot.

A fény az úr

Míg évekkel ezelőtt komoly árat kellett fizetni azért, ha a lakásban található lámpák erős fénnyel világítottak, addig manapság ez már teljesen másként van: a legkülönfélébb energiatakarékos és LED-izzók közül lehet válogatni. A LED-izzók minden háztartás számára ideális megoldást jelenthetnek, hiszen megfelelően világítják meg az adott helyiséget. Mindemellett használatuk gazdaságos is, hiszen ha LED-izzóra, esetleg LED-lámpatestre ruház be valaki, akkor ezzel a befektetéssel hosszú távon biztosítja otthona helyiségeinek világítását.

Amennyiben Ön is kereskedő, vagy lámpavásárlás előtt áll, esetleg LED-fényforrás beszerzésén gondolkodik, forduljon hozzánk bizalommal, hiszen nálunk mindezeket megtalálja