Go to Top

Forgalmazott termékek

Az ideális villamossági bolt – amellett, hogy eladói udvariasak és segítőkészek – a legjobb minőségű termékeket kínálja vásárlói számára. Mi, az Elektrosziget Plusz Kft.-nél fontosnak tartjuk azt, hogy megértsük a hozzánk forduló vevők kéréseit. Gyakori jelenség, hogy maguk a vásárlók sem tudják pontosan, hogy mire is van szükségük, csak félinformációval rendelkeznek a keresett termékről.

Villamossági bolt a vásárlókért

Amikor azzal szembesülünk, hogy a hozzánk érkező vásárló bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy mit keres pontosan, akkor kérdéseinkkel, magyarázatainkkal sietünk a segítségére. Így az esetek döntő többségében megoldjuk a problémákat, udvarias és segítőkész hozzáállásunk azt eredményezi, hogy a vevőink elégedetten, a keresett termékekkel távoznak üzletünkből.

Üzletünk Vác forgalmas, központi helyén található, mindenki számára könnyen megközelíthető, elérhető.

Az Elektrosziget Plusz Kft.-nél mindig a vásárló áll a középpontban, az ő problémája a mi problémánk is, melyet igyekszünk a lehető leggyorsabban megoldani.

Bőséges termékkínálat

Hisszük és valljuk, hogy minél szűkebb keresztmetszetet ölelnek fel a forgalmazott termékek, annál nehezebb kielégíteni a vásárlók igényeit. Éppen ezért azt az utat választottuk, hogy sokféle terméket kínálunk villamossági boltunkban, és minden esetben a minőség mellett tesszük le a voksunkat.

Üzletünkben a vásárlók, a szerelők, a cégek és a kivitelezők egyaránt megtalálják a számukra szükséges termékeket.

Termékkínálatunk több nagyobb csoportba sorolható:

  1. Csengők
  2. Kapcsolók
  3. Különböző típusú lámpák
  4. Vezetékek
  5. Ipari világítás
  6. Szerszámok
  7. Villanyszerelési anyagok
  8. Szekrények, mérőhelyek
  9. Műanyagok

Csengők

Villamossági boltunkban vezetékes, vezeték nélküli és sínre szerelhető csengők, valamint csengő transzformátorok találhatók az alábbi márkákban: Legrand, Codefon, Somogyi, Tracon, Gao.

Kapcsolók

Kapcsolók tekintetében is széles választékkal állunk vásárlóink rendelkezésére. A nálunk vásárlók a Schneider, a Legrand, a Kanlux, valamint a Tracon termékei között tudnak válogatni.

Különböző típusú lámpák és ipari világítás

A piacon rengetegféle lámpa kapható kereskedelmi forgalomban. Üzletünkben megtalálhatja kültéri és beltéri lámpák, valamint ipari világítási termékek széles választékát: LED paneleket, LED szalagokat, zseblámpákat, szerelőlámpákat, fejlámpákat, asztali lámpákat, LED izzókat, LED fényvetőket (reflektorokat).

Lámpák tekintetében Globo, Eglo, Rábalux, Searchlight, Vidik, Conlight, Bigwhite, Lampex, Lutec és Clearled, míg az ipari világítást illetően Tracon, Kanlux, Simovill, SpectrumLED, Hunilux és Simotrade termékeket kínálunk eladásra vásárlóink számára, ezek közül is LED paneleket, por- és páramentes lámpatesteket és csarnok megvilágítókat.

Vezetékek

Az általunk forgalmazott vezetékek tekintetében széles a kínálat: sodrott vezeték, koax kábel, UTP-kábel, gumikábel, riasztókábel, továbbá földkábel, melyek az NKT, a MIVIKO, a Belden, valamint a Prysmian márkacsaládokból választhatók.

Szerszámok

Villamossági boltunk Cimco, Haupa, Bosch, Makita és Tracon márkájú szerszámokat, valamint Keter és Curver szerszámosládákat forgalmaz.

Villanyszerelési anyagok

Üzletünkben a villanyszerelési anyagok nagy választéka található meg: kismegszakítók, érintésvédelmi relék, szigetelőszalagok, elektromos fűtőtestek, érvéghüvelyek, forrasztópáka, forrasztó ón, kézi kapcsolók, olvadó biztosítékok, ipari csatlakozók, zsugorcsövek, tipli, forgácslapcsavar, stukatúr gipsz. Az alábbi gyártók termékeit forgalmazzuk: GAO, Tracon, Kanlux, Somogyi, Wago, OBO.

Műanyagok

Villamossági boltunk az alábbi műanyagokat bocsátja vásárlói rendelkezésére: műanyag csövek, műanyag csatornák, gégecsövek, műanyag dobozok, gipszkarton dobozok, melyekből a GAO, a Budvill, a Gewiss és a KOPOS gyártók termékei találhatók meg üzletünkben.

Szekrények, mérőóraszekrény

Az ELMŰ és az EON területein használt, a vonatkozó szabvány előírásainak megfelelő mérőóraszekrényeket forgalmazunk, melyek közül a Hensel, a Csatári Plast, fém- és műanyag szekrények vonatkozásában pedig a Tracon és a Schneider márkákat találják meg nálunk a vásárlók.

Szerezze be Ön is üzletünkben mindazt, amire szüksége van! Villamossági boltunk készséggel áll rendelkezésére, térjen be hozzánk, és válogasson termékkínálatunkból

traconschneider_logoeglo
legrand-logocsatari_logo
rabaluxlogo-kopos
somogyiwagoeaton

7obo_logo


ELEKTROSZIGET PLUSZ KFT.

Székhely címe: 2132 GÖD, JÓZSEF U. 31.
Telephely címe: 2600 VÁC, NASZÁLY ÚT 18.
Üzlet: +36-27/315-525
Nagyker: +36-27/200-400
E-mail cím: elektrosziget(kukac)elektrosziget.eu
Kibocsájtó cégbíróság, : Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Cégbejegyzés száma: Cg.13-09-105812
Adószám: 13615941-2-13
Bakszámlaszám: Budapest Bank 10103898-33720600-01003003

NYITVA TARTÁS
Hétfőtől- Péntekig: 7:00 – 17:00
Szombat: 8:00 – 13:00