Go to Top

Elektrosziget Plusz – villamossági szaküzlet a vásárlókért

Ön is olyan villamossági szaküzletet keres, amelyben a barátságos kiszolgálás mellett megtalál mindent, amire szüksége van? Jó hírünk van: az Elektrosziget Plusz Kft. villamossági szaküzlete ilyen.

Dolgozóink elkötelezettek amellett, hogy a vásárlók igényeit minden esetben szem előtt tartva végezzék munkájukat. Ez azt is magában foglalja, hogy üzletünk a vevők által keresett termékeket igyekszik a legrövidebb határidőn belül beszerezni.

Villamossági szaküzletünk által forgalmazott termékek

Nálunk minden olyan termék megtalálható, amelyre a mindennapokban egy háztartásban a világítással kapcsolatban szükség lehet, úgy mint:

 • beltéri lámpák,
 • kültéri lámpák,
 • kapcsolók,
 • vezetékek.

Lakossági vásárlóink mellett nagy hangsúlyt fektetünk más villamossági üzlet, viszonteladó, kivitelező, lakberendező ügyfeleink kiszolgálására is. Árukészletünk összeállítása során az ő igényeiket is szem előtt tartjuk.

Mi az oka annak, hogy kizárólag minőségi termékeket forgalmazunk?

Villamossági szaküzletünkben a minőség rendkívül fontos tényező. Hogy miért?

Azért, mert az általunk forgalmazott termékek

 • beszerzése kiszámítható,
 • megbízhatóak, állandó minőségűek,
 • mindenben megfelelnek a jogszabályi követelményeknek.

Jó minőségű termékek esetében a garanciális igények is érvényesíthetőek.

Vásárlóink számára igyekszünk megkönnyíteni a választást, ezért az általunk forgalmazott termékeket kiállítva, felszerelve is meg tudják tekinteni a hozzánk betérők. Ez azért is nagy segítség, mert a termékek dobozán wattban vagy lumenben kifejezett fényerősség nem mindig nyújt elegendő segítséget. Egészen más látni, hogy milyen erős az adott lámpa fénye, mint a számok felett töprengeni azon, hogy vajon elegendő erősségű lesz-e lámpa által biztosított megvilágítás abban a helyiségben, ahová szánják.

Mindemellett a látvány sem utolsó szempont, hiszen lehet, hogy észrevétlen maradna a polcon elhelyezett lámpa, ha nem lenne látható, hogy milyen mutatós működés közben, a plafonra vagy a falra felszerelve.

Ha villamossági szaküzletünk aktuális kínálatából nem tudnak választani vásárlóink, lehetőséget biztosítunk számukra arra, hogy katalógusból rendeljük meg számukra a nekik tetsző darabot.

Amit a széles termékpalettán túl nyújtunk…

Azt valljuk, hogy a kiszolgálás minősége legalább annyira fontos, mint az eladásra kínált termékeké. Ezért

 • vevőcentrikus, segítőkész, kiszolgálást,
 • érdeklődő munkatársakat,
 • megbízhatóságot, szavahihetőséget, korrektséget,
 • a vásárlói igények folyamatos figyelemmel kísérését nyújtjuk villamossági szaküzletünk vásárlóinknak.

Ezeken túl arra törekszünk, hogy a rendeléseket mindig a lehető legrövidebb határidővel, a megállapodásnak megfelelően teljesítsük.

Amennyiben lámpavásárlás előtt áll, vagy viszonteladóként az Ön által forgalmazni kívánt termékek megbízható beszerzési helyét keresi, úgy villamossági szaküzletünk a legjobb választás az Ön számára